Hvorfor Wash World?

Ubegrænset vask

Wash World tilbyder som noget nyt ubegrænset bilvask for en lav månedlig pris, ofte billigere end prisen for en enkelt vask ved andre vaskehaller. Køb medlemskab her.

Medlemskab uden binding

Der er ingen binding på dit medlemskab i Wash World. Du skal blot opsige dit medlemskab før d 20. I måneden for at stoppe dit medlemskab ved udgangen af samme måned. Dette gør du ved at logge ind på vores medlemsportal. Du logger ind ved at indtaste din tilmeldte e-mailadresse samt dit selvvalgte 6-cifret kodeord

Ingen overflødig ventetid

Hos Wash World kommer du hurtigt afsted igen, da du kan vælge at sidde i bilen under vask, vi har nemlig ekstra sikkerhed i vaskehallen. Derudover har vi minimeret ventetiden omkring vaskehallen, ved at effektivisere betalingsprocessen. Du sparer tid mens kvaliteten for din bilvask er i top.

Fleksibilitet

Når du melder dig ind, vælger du medlemskab for den type vask du oftest vil bruge. Herefter kan du ved vaskehallen let og simpelt opgradere den enkelte vask til en bedre. Ønsker du at ændre dit medlemskab, kan du også nemt og hurtigt gøre det ved at logge ind på vores medlemsportal. Læs mere om ændringer i medlemskab på vores Spørgsmål og Svar side.

Kvaliteten er i top

Vi tilbyder bilvask med verdensmarkedets førende vaskemaskiner – det sikrer dig et flot vaskeresultat igen og igen. Vores vand er specielt behandlet for at undgå kalkpletter! Derudover bruger vi børstevask til dine hjul, det sikrer et flottere resultat.

Miljørigtig bilvask

Vi tænker på miljøet og har valgt markedets førende og svanemærkede biologiske vandrens. Det reducerer vandforbruget med 80%.
Så kan du vaske din bil med ren samvittighed.