Cookie- og privatlivspolitik

(Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger)
Wash World ønsker at give dig en god personlig oplevelse, når du anvender vores hjemmeside. Derfor benytter vi cookies, til at gemme relevant information på din computer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du nedenstående cookie- og privatlivspolitik.

Oversigt

1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies?
2.2 Hvad bruger vi cookies til?
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies?
2.4 Hvordan undgår du cookies?
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger?
3.2 Hvad bruger vi personoplysninger til?
3.3 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
3.4 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger?
4. Kontakt

1. Generelt

Når du besøger vores hjemmeside indsamler Wash World oplysninger om dig. Dette gør vi, ved at du selv afgiver oplysninger og ved brug af cookie. Du kan nedenfor læse om de informationer der indsamles, hvordan disse behandles og hvad de bruges til. Herudover kan du læse om, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies?
Når du besøger Wash Worlds hjemmeside gemmes der automatisk en eller flere cookies i din browser. En cookie er en lille tekstfil med information, der lagres i din browser og for at hjemmesiden kan genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind hver gang de besøger sider du anvender ofte. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus eller på anden måde skade din computer. Du kan læse meget mere om cookies her.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Vi anvender cookies med det formål at optimere vores hjemmeside og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Vi bruger blandt andet cookies til at huske dit brugernavn samt din adgangskode. Herudover anvender vi cookies til at samle statistik om hvordan hjemmesiden bliver brugt via værktøjet Google Analytics. Formålet med disse cookies er, at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder/mænd, alder mm.). Oplysningerne præsenteres kun til andre personer eller virksomheder i samlet form. Målingerne for dette udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies vi anvender opbevares i et varieret antal måneder afhængig af formålet med de forskellige cookies. Hver gang du besøger vores hjemmeside forlænges perioden for de forskellige cookies, og de slettes automatisk fra din browser igen når de udløber.

2.4 Hvordan undgår eller sletter du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies eller slette eksisterende cookies. Du kan også vælge at modtage en advarsel, før en cookie gemmes på din browser. Læs mere om hvordan du gør dette her. Du kan specifikt for Google Anaytics fravælge cookies her.

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?
Wash World beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber produkter på hjemmesiden eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt. Vi sletter ikke personoplysninger, da de hjælper os til at forstå vore kunder bedre og dermed giver os det bedst mulige grundlag for at udvikle og tilbyde de mest relevante produkter

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.3 Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Wash World, skal du rette henvendelser til info@washworld.dk. Her kan du også rette henvendelser hvis der er registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
Med venlig hilsen
Wash World ApS
Svanevænget 23a, 4040 Jyllinge
CVR: 34486735
E-mail: info@washworld.dk

Senest opdateret d. 12.02.2014